_świeżak_ Napisano 24 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2024 (edytowane) Witam i odrazu napisze był taki temat ale odp były różne co sądzicie o olejkach do ciast np wanilia jako atraktor do zanęty kukurydzy czy kulek ?proszę o wszytskie odp Edytowane 24 Lipca 2024 przez _świeżak_
zwykły michał Napisano 24 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2024 Osobiście nie używam aromatów ale kiedy używałem to kupowałem przyprawy w sklepie spożywczym. Przyprawa do piernika, kolendra, kminek, cynamon albo goździki. Ozet podawał kilka razy swoje sprawdzone przepisy na atraktory ale to sobie trzeba poszukać na forum albo w artykułach. 2
_świeżak_ Napisano 24 Lipca 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2024 Dzk za odp myślałem o właśnie cynamonie żeby robaczki podkręcić
zwykły michał Napisano 24 Lipca 2024 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2024 Robaki przecierałem w czymś takim albo dipowałem w tym Miałem do wyboru marcepan i truskawkę. Marcepan był skuteczny na płocie i liny, truskawka na karpie ale to wiem od kolegi bo świadomie omijam. 1
Rekomendowane odpowiedzi