Hary Posted September 11 Report Share Posted September 11 Witam Wszystkich, Nie wiem czy temat w dobrym dziale, potrzebuję dokupić złamaną szczytówkę do spiningu Shimano. Kiedyś był serwis na Kabaretowej w Warszawie,ewentualnie załatwiało się sprawę przez sklep partnerski.Orientuje się może ktoś jak temat wygląda obecnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted September 12 Report Share Posted September 12 (edited) Pytałeś w sklepie w którym kupiłeś? Powinni mieć kontakt z dystrybutorem. Dopisek: Wpisałem w google "wędki shimano zapasowe części" i znajduje kilka adresów. Edited September 12 by zwykły michał dopisek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hary Posted Friday at 10:36 AM Author Report Share Posted Friday at 10:36 AM Kupiłem w Normarku który był dystrybutorem Shimano,od ładnych kilku lat dystrybucję Shimano prowadzi chyba firma z Poznania.Spytam niedaleko mnie jest duży sklep wędkarski.Dzięki za odpowiedż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts