Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dario1906 Napisano 29 Września 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2024 (edytowane) Pierwszy wypad na szczupaka po 26 latach i jeden 50cm trafiony oczywiście wrocił do wody, ale jaka radość. Edytowane 29 Września 2024 przez Dario1906 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbylR Napisano 1 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2024 Pierwszy po tylu latach, szczęście i emocje dla wędkarza ale stres dla szczupaka. Nie to, żebym był święty, ale warto zostawić złego w podbieraku na przykład do wyhaczenia i foty następnym razem, by się nie utytłał i śluzu za bardzo nie tracił. Gratuluję szczęśliwego powrotu do wędkowania 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1906 Napisano 2 Października 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2024 4 godziny temu, ZbylR napisał: Nie to, żebym był święty, ale warto zostawić złego w podbieraku na przykład do wyhaczenia i foty następnym razem, by się nie utytłał i śluzu za bardzo nie tracił. Słuszna uwaga mam nadzieje że mi wybaczy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbylR Napisano 2 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2024 Wrócił do domu, to niby czemu miałby się boczyć Ja na powrocie też z emocji nie o wszystkim pomyślałem jak należy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1906 Napisano 6 Października 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2024 (edytowane) Minął tydzień znowu wypad na szczupaka. Siedem brań z czego sześć pierwszych spudłowanych i to praktycznie po każdym został żywiec na haku a dośc mocne i długie odjazdy Ale ten siódmy tylko było slychać "plusk" na spławiku i siedzi ta walka w powietrzu coś pięknego. Szczupły 68cm foty nie robiłem wrócił od razu do wody. Piękna ryba P.S Musiałem się pochwalić Edytowane 6 Października 2024 przez Dario1906 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi