DaRo123 Napisano 15 Lutego 2025 Zgłoszenie Napisano 15 Lutego 2025 Witam Chciałem się zapytać czy ktoś miał doczynienia z kołowrtokiem delphin darx 12t bo zastanawiam się nad kupnem bo mój poprzedni kołowrotek z prologica 8k poszedł na serwis i dostałem zwrot pieniędzy ale aktualnie nie ma go praktycznie na żadnej stronie bo wykupione wszystkie i jeżeli by do początku sezonu go nie było to zastanawiam się nad kupnem delphin darx 12t i chciałem się zapytać jak sprawuje się kołowrotek najbardziej interesuje mnie jaki mocny ma hamulec bo na żadnej stronie nie pisze i ogólnie jak się sprawuje a i czy szpula jest aluminiowa bo na zdjęciu wygląda na grafitową co jak dla mnie jest minusem proszę o pomoc i z góry dzięki
mikolaj łódzki Napisano 16 Lutego 2025 Zgłoszenie Napisano 16 Lutego 2025 Ten delphin to bliźniak jaxona betaforcera. Waga prawie identyczna (8gram więc spokojnie kwestia rączki lub wagi). Przełożenie to samo. Tyle samo łożysk. Taka sam konstrukcja korpusu część metalowa część kompozytowa. Drobne detale jak to kółeczko wokół osi rączki, pokrętło hamulca. Jaxon ma metalową szpulę więc i delphin też. Różnią się kolorem, rączką. Wielkość szpulki(głęboka delpina do jaxonowskiej) na oko taka sama ale musiałbym zwymiarować. 3
Rekomendowane odpowiedzi