Guest woldi Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Macie jakieś doświadczenia z tą rybą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
okoniarz Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Ja w tym roku pierwszy raz na oczy ją zobaczyłem. Znajomy złowił na mormychę i to z dna, więc nie jest tak do końca jak to w podręcznikach o "królowej" piszą. W przyszłym roku spróbuję poświęcić chociaż 1 dzień tylko na nią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 u nas na zawodach tez zostala zlowiona na mormyche. wazenie. 1,5 kg i do wody. a jak on to zlowil to pojecia nie mam. na glebszej wodzie trzeba szukac. zycze powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 A na ilu metrach brały i jak głębokie były to jeziora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 na okolo 8 metrach. jezioro male ale glebokie bo ma 26 metrow. wpisz a w gogle jezioro rogozno woj. lubelskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 To podobnie jak to, o którym myślę Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 podobno biora na glebokiej wodzie. nigdy nie zlowilem. sielawe tez tam mamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Sielawy to już mam na rozkładzie, ale tylko na j,Mausz Teoretycznie nie do złowienia, a tam potrafiły brać na białego jak opętane. Potrafiły, bo już je rybak wytępił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Woldi, wpisz na googlu - sieja łowiska w Polsce. Dowiesz się wielu ciekawych rzeczy w tym temacie. Ja zimą łowię wyłącznie okonie i tylko na błystki. Tej zimy jednak siedzę w domu, po wypadku i długim pobycie w szpitalu.(To jest odpowiedź na Twoje pytanie, które zdążyłem wychwycić zanim znikło) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 wpisz na googlu - sieja łowiska w Polsce. Dowiesz się wielu ciekawych rzeczy w tym temacie Coś tam czytałem, ale bardziej mnie interesują doświadczenia pospolitych wędkarzy takich jak my Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 i jak tam woldi? polowiles sieje? u nas pare dni temu znowu na rogoznie tym razem 2 cm wieksza niz wczesniej 59 cm. ladna sztuka. a fotki na www.pzw.org/rogozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Nawet nie byłem na lodzie, bo ostatnio kropki mnie wzięły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts