McGREGOR Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Witam potrzebuję informacji na temat daiwy eceler 2,7 cw 10-40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prins Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Witaj Posiadam właśnie taki kij i jestem z niego mega zadowolony Sztywny lekutki kijek i bardzo mocny. Miałem na nim tołpygi 20 kg przypadkiem zachaczone a suma 12 kg wyciągnąłem na tą wędkę bez problemu. Może troszkę ma zadługi dolnik i brakuje zaczepu na przynętę co mnie denerwuje bo trzeba zahaczać za przelotkę. Jak masz jakieś pytania to pisz śmiało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McGREGOR Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 dzięki wielkie a pytanie narodziło się z tego że kolega ma takiego tylko o cw 15-50 i o ile {tak twierdzi} sprawdza sie nawet na paprochach czy małych woblerkach to 20gr slider to dla kija wyzwanie .Widziałem jak szczupaki mu schodzą po krótkim holu tak jakby nie zacinał .Odpowiedź dla mnie jest jedna ,jego kij był przywieziony z Ukrainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts