Danio997 Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Chciałbym zakupić troche narybku płoci, uklejki, leszcza, karasia i pare sztuk suma. Nieodrazu za jakiś miesiąc ale płoci i uklejki jak najszybciej. Robię sobie stawek w ogródku i chciałbym mieć tam trochę rybek Jeśli ktoś się oriętuje gdzie można kupiś to proszę o odpowieć. Gdzieś między Wadowicami a Krakowem. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinotrout Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Jeśli chcesz, podaj warunki, zdjęcia itp. Posiadam narybek płotki oraz uklejki w wlkp. jeśli Cię interesuję musisz zorganizować humanitarny transport w swoje rejony, moja propozycja jest jeśli nie znajdziesz tego czego oczekujesz w swoim rejonie. Chociaż polecam popatrzeć w okolicznych hodowlach, tam na pewno znajdziesz to co Cię interesuję. Jaką cenę oferujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danio997 Posted May 12, 2013 Author Report Share Posted May 12, 2013 wiem że gdzieś koło wadowic jest jakaś hodowla ale niewiem gdzie konkrętnie więc prubuje ją znaleść. wiem że koleś oferuje transport nic więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts