misiek2008 Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 (edited) Witam, od dluzszego czasu chodzi za mna kupno wedki i dziś znalazłem na portalu takie ogloszenie tak sie sklada że jutro jade do Kielc i wstepnie rozmawialem ze sprzedajacym mowil mi że juz ma kilka osob chetnych na ten zestawik a mi też wpadł w oko. Chciałbym zaczerpnąc rady jakiegos fachowca czy warto za te pieniadze ? ryby bede lapac w stawie na wlasnej wsi i wiosce obok na razie nie nastawiam sie na jakies wyjazdy gdzies dalej Edited June 3, 2013 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz199004 Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Moja opinia na ten zestaw jest pozytywna gdyż za takie pieniedza nie znajdziesz takiego sprzetu, bardzo dobry kolowrotek poniewaz sam mam okumy i juz sluzy 8 lat i troche ryb wyciagnal metoda splawikowa jak masz pieniadze to sie nie zastanawiaj bo warto . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Miałbyś podstawowy komplecik do wędkowania. Od czegoś trzeba zacząć, to dobry wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Spławik" do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2008 Posted June 3, 2013 Author Report Share Posted June 3, 2013 załamka wlasnie koleś do mnie zadzwonił, że go sprzedał na allegro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2008 Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 (edited) no i po raz kolejny laik ma do was wielka prosbe, co myslicie o tych wedkach i kolowrotku? oplaca sie ? Edited June 16, 2013 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Bierz, wydaje się okazja. Krótko i węzłowato - nie zastanawiaj się bo Cię ktoś ubiegnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2008 Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 mam prawo pierwokupu bo to kolega po splawiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Jestem tego samego zdania jak Grzybek,więc bierz ten zestaw w ciemno.Za te pieniądze,oferta wydaje się być bardzo atrakcyjna.Jak to u nas mówią "kto nie ryzykuje w Rawiczu nie siedzi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2008 Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 Dzieki, zatem dzwonie do Tomcia zeby sciagnal oferte z tablicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SprzetDragon_pl Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 (edited) Jeżeli zestaw jest w dobrym stanie i sprze naprawdę nie uszkodzony.to za taką cenę jak najbardziej warto,w praktyce zda egzamin. Daj znać za jakiś czas jak się sprawuje. Edited October 30, 2013 by SprzetDragon_pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts