Dareeczeek64 Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Witam. Kupiłem dzisiaj dwie wędki teleskopowe firmy chyba Telepower 350 80-150g i druga 240 10-30g. Wędki kupiłem w Holandii w sklepie wędkarskim. Kołowrotki firmy Okuma. Doradźcie mi jak najlepiej je dostosować bo interesuje mnie łowienie na spławik i na blachę. Ta wędka 350 to na blachę dam ale powiedźcie mi jaką najlepiej blachę i spławik itp czy do blachy dać jakieś obciążenie czy raczej nie ? bo jak wiecie wędka jest od 80-150g. Jestem początkującym wędkarzem więc nie znam się za bardzo. Zapomniałem dodać że zamierzam łowić w jeziorkach stawach no i rzekach w Holandii. Jeżeli będzie potrzeba to mogę zrobić zdjęcia wędek i kołowrotków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Telepower 350 80-150g Grunt, ciężki grunt. O spinie czy spławiku zapomnij. druga 240 10-30g Jest coś jeszcze na blanku napisane?? Jak na mój gust spinning pod cięższe przynęty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dareeczeek64 Posted July 31, 2013 Author Report Share Posted July 31, 2013 Dokładnie pisze tak: Code: 2008-245 Length: 2,4m C.W. 10-30gr Sec. 6 Firma tej wędki to jest Boxxer TeleTrout30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts