Adam Modliński Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Co powiecie na taki zestaw:INFINITY MATCH MISTRALL 3,90 z kołowrotkiem Cormoran Corcast 4PiF Jet Match 2500orazINFINITY MISTRALL FEEDER 3,60 z kołowrotkiem OKUMA TRAVERTINE 55 TRB55chcę zaopatrzeć się w taki sprzęt na przyszły sezon. Proszę o opinie czy moge kupić coś lepszego w podobnych cenach.Odległościówka do połowu płoci, krąpi, leszczy.Feeder na karpia, lina, amura.to najczęściej spotykane ryby na naszych stawach. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 (edited) Jak możesz to podaj jeszcze: - przewidywany ciężar ryb, które możesz złowić - odległość połowu dla odległościówki - cw feedera - czy Cormoran to prosty Jet Match, czy może Super Jet Match - przybliżoną wielkość stawu, długość boków Edited August 17, 2013 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SprzetDragon_pl Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Uzupełnij powyższe dane,ale już teraz mogę tylko powiedzieć,że z 2 powyższych zdecydowałbym się na kołowrotek OKUMA TRAVERTINE 55 TRB55,swego czas umiałem i byłem naprawdę zadowolony,jaka jest cena całego zestawu w sklepie w którym kupujesz lub zamawaisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts