grzybek Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Od kwietnia 2013 obowiązują nowe przepisy dotyczące uprawnień żeglarskich i motorowodnych. Osoby, które uzyskały patent przed końcem 2012r mogą wymienić stare dokumenty na nowe w PZŻ lub PZMWiNW Nowe Patenty - wymagania i uprawnienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawoo Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Od lipca próbuję dodzwonic sie do PZWINW w Warszawie dzwoniąc po 8-10 razu dziennie. Wiecznie zajete. Już myślałem że 3 lub 4 razy udało mi sie niestety podniesiono słuchawkę i odłożono. Muszą być strasznie zaewani robotą. Niestety nigdzie indziej nie są w stanie odpowiedzieć o weryfikację dyplomów z uprawnien zawodowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Wreszcie odebrałem Przez te prawie dwa lata oczekiwania... posiwiałem już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts