Hubi Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Witam. Niestety w 2013 musiałem odpuścić spinningowe łowy w najbardziej atrakcyjne dla mnie miesiące tj. październik i listopad. Postanowiłem odbić to sobie w nowym sezonie i spróbować powalczyć z naszymi pstrągami. Niestety mieszkam w Warszawie więc nie mam gdzie poszaleć. Czy znacie jakieś rzeki, rzeczki bądź inne wody gdzie nie będzie trzeba poświecić poł dnia na dojazd żeby spróbować złowić kropka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 (edited) Standard to Jeziorka i Rządza. Tu masz aktualny wykaz wód. Jest jeszcze jedna gdzie można było dopaść kropka i była to rzeczka nizinna. Niestety w zeszłym roku byli nad nią melioranci i nie wiem w jakim jest obecnie stanie. Chodzi o Klusówkę. Jest ona za Wierzbicą i wpada do Zalewu Zegrzyńskiego w Gąsiorowie. Skleroza nie boli. Oczywiście jest jeszcze Wkra tyle, że nie wiem dokładnie, w którym rejonie jest zarybiana pstrągiem. Edited January 2, 2014 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 (edited) Dzięki Docio. Sprawdzę to Edited January 4, 2014 by Hubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Hubi, zapraszam na pomorskie ciurki! Ja niestety nie mam czasu jeździć, ale Tobie z przyjemnością ,,sprzedam,, kilka pewnych miejscówek na fajne kropki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Woldi z wielka chęcią. Zamierzam wyskoczyć pare razy na weekend gdzieś dalej. Nad Bóbr lub Kwisę mam jakieś 6 godz jazdy więc skłaniam się ku pomorskim rzekom. Nawet godzina dojazdu mniej to godzina więcej łowienia lub snu. Edited January 7, 2014 by Hubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Z wawy do nas to jakieś 4h więc nawet się nie zastanawiaj. Będziesz się wybierał to puść sygnał, a podpowiem parę mało popularnych, ale za to rybnych łowisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted January 8, 2014 Author Report Share Posted January 8, 2014 Yes Sir! Jeszcze tydzień, max dwa tyg. remontu i jestem wolny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Spinning- łowienie dla aktywnych" do "Mazowieckie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts