Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nikoś naprawdę Zaj...... stronka piękne zdjęcia, relacje z wypraw do miejsc których próżno szukać w ofertach biur turystyki wędkarskiej a najbardziej chyba podobało mi się przesłanie na stronie głównej warto przeczytać

Napisano

Istotnie, to co przeczytać można na głównej jest pięknym przesłaniem...Doskonale ukazuje ciekawe podejście do wędkarstwa. Dla mnie tego rodzaju wycieczki to bardzo odległe marzenia...Ale kto wie, może kiedyś się spełnią? Bardzo przyjemnie jednak poczytać o tym, jak ci ludzie podróżują i jak łowią w miejscach zupełnie dzikich...To naprawdę działa na wyobraźnię człowieka.

Napisano

Jest na tej stronie zakładka "Jedż z nami" lecz i dla mnie taki wyjazd pozostaje tylko marzeniem. Wycieczki wędkarskie po Europie są dosyć drogie a co dopiero te na drugi koniec świata

Napisano

podejrzewam , że niezłą kasę kosztuje taki wypad. Niestety, póki co, poza zasięgiem. Zadowoliłbym się skromniutkim :D wypadem nad Ebro (zawsze chciałem zobaczyć Hiszpanię i Barcelonę, a to niedaleko, jakieś 200km od łowisk ). ciągnie mnie też na jeziora Finlandii, myślę, że jest to teraz najbardziej realny plan, jaki można by zrealizować. Tak, czy inaczej Hiszpanię kiedyś odwiedzę, obiecałem żonie :D .