Atobosovsky Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Witam , nazywam się Dominik jestem nowy na tym forum ale mniejsza , przejdźmy do rzeczy od dziecka uwielbiałem łowić ryby ^^ , ale teraz tez nie jestem jakimś profesjonalnym wędkarzem a chciałbym rozwijać swoja wiedzę na temat wędkarstwa i postanowiłem ze wejdę na forum i poproszę o pomoc a wiec chodzi o to , że ogólnie łapie na spining przez ostatnie 2 dni udało mi się złowić kilka okoni i nawet po 30 cm jak dla mnie to zaranie dużo , rzucam bardziej pod brzeg i pod jakieś trzciny (Potem mogę wstawić zdjęcie owego łowiska i może mi coś podpowiecie bardziej gdzie mogę łowić) , i jutro idę kopic sobie jakieś przynęty tylko nie wiem czy kupić jakieś blaszki czy może gumy , okonie udało mi się złowić na coś takiego i mam problem czy kupić blachę i parę gumek i z jakiego rodzaju,koloru i rozmiaru , tez chciałbym powędkować na spławik tylko tez nie jestem geniuszem i nie wiem na co co bierze ;s , i tak samo z haczykami żeby nie przesadzić i jaka przynęta czy kukurydza .Dziękuje na wszelka pomoc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubi Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Boziu kochana! Czy zlikwidowali język polski w szkołach? Z chęcią bym pomógł ale oczy mi pękły gdy przeczytałem twojego posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Dość, że temat założony dwukrotnie, tekst niezrozumiały, to jeszcze mało elegancka próba przemycenia linku do innego forum. Ostrzegam i zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts