Jump to content

Potrzebuje małej pomocy ;)

Recommended Posts

Witam , nazywam się Dominik jestem nowy na tym forum ale mniejsza , przejdźmy do rzeczy od dziecka uwielbiałem łowić ryby ^^ , ale teraz tez nie jestem jakimś profesjonalnym wędkarzem a chciałbym rozwijać swoja wiedzę na temat wędkarstwa i postanowiłem ze wejdę na forum i poproszę o pomoc a wiec chodzi o to , że ogólnie łapie na spining przez ostatnie 2 dni udało mi się złowić kilka okoni i nawet po 30 cm jak dla mnie to zaranie dużo icon_e_wink.gif , rzucam bardziej pod brzeg i pod jakieś trzciny (Potem mogę wstawić zdjęcie owego łowiska i może mi coś podpowiecie bardziej gdzie mogę łowić) , i jutro idę kopic sobie jakieś przynęty tylko nie wiem czy kupić jakieś blaszki czy może gumy , okonie udało mi się złowić na coś takiego  i mam problem czy kupić blachę i parę gumek i z jakiego rodzaju,koloru i rozmiaru , tez chciałbym powędkować na spławik tylko tez nie jestem geniuszem i nie wiem na co co bierze ;s , i tak samo z haczykami żeby nie przesadzić i jaka przynęta czy kukurydza .

Dziękuje na wszelka pomoc icon_e_wink.gif.

Dość, że temat założony dwukrotnie, tekst niezrozumiały, to jeszcze mało elegancka próba przemycenia linku do innego forum.

Ostrzegam i zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...