grzybek Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Dzisiaj też będę próbował wyrwać się na wodę. Preferuję spinning, trolling, boczny trok ale nie odżegnuję się od bata ani spławika. W tym upale wolę łowić popołudniu żeby znowu mordy nie spalić. Z reguły zostaję do zmierzchu. Jeśli ktoś chętny zapraszam na łajbę. Posiadam zezwolenie armatorskie na wody morskie. Można wyskoczyć na kanał Motławy, na Martwą albo Śmiałą Wisłę na szczupaka, sandacza, okonia albo na Zatokę Gdańską poszukać fląderki. Startuję z Twierdzy Wisłoujście, później wracam autem przez miasto, mogę podrzucić do chaty. Kontakt pod 507 090 858 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Dzisiaj też będę próbował wyrwać się na wodę. Preferuję spinning, trolling, boczny trok ale nie odżegnuję się od bata ani spławika. W tym upale wolę łowić popołudniu żeby znowu mordy nie spalić. Z reguły zostaję do zmierzchu. Jeśli ktoś chętny zapraszam na łajbę. Posiadam zezwolenie armatorskie na wody morskie. Można wyskoczyć na kanał Motławy, na Martwą albo Śmiałą Wisłę na szczupaka, sandacza, okonia albo na Zatokę Gdańską poszukać fląderki. Startuję z Twierdzy Wisłoujście, później wracam autem przez miasto, mogę podrzucić do chaty. Kontakt pod 507 090 858 Sezon2014 014.jpg Andrzej jestem rozczarowany!!!! nadal nie zrobiłeś uchwytów na piwo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 nadal nie zrobiłeś uchwytów na piwo:) u3mam w ręku, byle zimne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts