Damianosek Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Zastanawiam się nad stworzeniem pasażu sprzętu wędkarskiego - porównywarka cen sprzętu z opiniami, recenzjami, komentarzami użytkowników. Miejsce, gdzie wchodzisz przed zakupem, czytasz opinie, sprawdzasz ceny, aktualne promocje w różnych sklepach, dostajesz rabaty itp. Czy wg Was byłoby to potrzebne? Wpadłem na to czytając wiele tematów na forum w sprawie rad na temat sprzętu, który lepszy, gdzie taniej itp. Panuje dezinformacja, a tak byście mieli wszystko w jednym miejscu. Czekam na wszelkie sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Przydatne narzędzie ale jak to zrobić? Masz jakieś sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianosek Posted August 5, 2014 Author Report Share Posted August 5, 2014 Tak, ja mam pogląd jak by to miało wyglądąć, mam wstępne szkice. Coś na kształt Domodi.pl - dużo sprzętu wędkarskiego z dużej liczby sklepów, które można sobie segregowac wg różnych paramaterów, komentować, oceniać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts