Damianosek Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zastanawiam się nad stworzeniem pasażu sprzętu wędkarskiego - porównywarka cen sprzętu z opiniami, recenzjami, komentarzami użytkowników. Miejsce, gdzie wchodzisz przed zakupem, czytasz opinie, sprawdzasz ceny, aktualne promocje w różnych sklepach, dostajesz rabaty itp. Czy wg Was byłoby to potrzebne? Wpadłem na to czytając wiele tematów na forum w sprawie rad na temat sprzętu, który lepszy, gdzie taniej itp. Panuje dezinformacja, a tak byście mieli wszystko w jednym miejscu. Czekam na wszelkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Przydatne narzędzie ale jak to zrobić? Masz jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosek Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Tak, ja mam pogląd jak by to miało wyglądąć, mam wstępne szkice. Coś na kształt Domodi.pl - dużo sprzętu wędkarskiego z dużej liczby sklepów, które można sobie segregowac wg różnych paramaterów, komentować, oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi