okno Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) WitamSprzedam ultra lekki kij wykonany w pracowni Rodmas.Phenix Mirage MF 711-1 215 cm w jednym kawałku CW 0,5 - 5 gr, waży 82 gr.Uzbrojony w przelotki tytanowe, rękojeść z najwyższej klasy korka.Kij wykonany specjalnie dla mnie z blanku zaprojektowanego przez Łukasza o nie samowitymzapasie mocy jak na tak lekki kij.Wartość tego kija to 1 600 i łowiłem nim okonie na twistery główkami 1 gr i mikro koguty. Dał radę też przyłową szczupaków 65 i 70 cm.Kij jedyny w swoim rodzaju a cena jaka mnie interesuje to 1000 zł polskich + ewentualna wysyłka.Do kija dodam prezent.Mam kiji pół szafy czas pozbyć się ich trochę, na początek ten najlżejszy. Dał radę i takim rybą PozdrawiamJan Edytowane 23 Grudnia 2014 przez okno
Gość ŁYSY0312 Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudnia 2014 Sory za off..... Kurde, szkoda że nie w dwóch kawałkach, taki nie symetrycznie dzielony to bym się poważnie zastanowił. Czaiłem się na ten blank, ale w końcu wybrałem Mirage 671-2, i to chyba był błąd. Jak komuś została kasa przy świętach to polecam.
grzybek Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudnia 2014 Na zdjęciach wygląda jak nowy. Może pogadamy jak wrócę? Dasz pomacać wcześniej?
okno Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Grudnia 2014 Łysy, łączenie przy takich blankach daje zgrubienie i jego praca jest nie równomierna. Andrzej o ile jeszcze będę go miał.
Gość ŁYSY0312 Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudnia 2014 Łysy, łączenie przy takich blankach daje zgrubienie i jego praca jest nie równomierna. Andrzej o ile jeszcze będę go miał. "Macałem" i takie i takie, i wybacz, ale mam inne zdanie zwłaszcza przy niesymetrykach. Jeśli jest jakaś różnica to dla mojego niewprawnego oka i dłoni niezauważalna. Ale co komu się widzi i pasuje
Rekomendowane odpowiedzi