xguli Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam mam zamiar zakupic ten oto młynek czy ktos cos moze powiedziec na jego temat bardzo prosze a jakąs podpowiedz i opinie z góry dziekuje. http://olx.pl/oferta/kolowrotek-shimano-ax-4000-fb-CID767-ID8rAMj.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dolna półka, 2 łożyska, brak zapasowej szpuli, masa 345g... W Poznaniu kupisz za 73zł w sklepie, z dwuletnią gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xguli Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak własnie myślałem u nas jest za 115 zł a jaki polecasz na spina do 100 zł? bedzie na nim plecionka wiec musi byc w miare wytrzymały spin 270 25g Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez xguli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Szukaj używanego. Cóż można kupić dobrego za stówę? Zapytaj wujka Google - on wszystko wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xguli Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 wiem ze wszystko wie ale sa podzielne uwagi i trodno sie zdecydowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matieo7 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Jeśli temat jeszcze aktywny polecam Dragon Viper FD http://allegro.pl/kolowrotek-dragon-viper-fd820i-i5071179252.html sam posiadam takie 2 jeden 3-4 lata a drugi 2 mam je w maczówkach i są bez zarzutu jeśli chodzi o cenę do jakości to lepszego nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi