Guest Piter Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Gdy kupowałem zezwolenie dostałem 3 naklejki do Legitymacji Siedzący tam pan powiedział: -na tą naklejkę możesz łowić na wszystkich wodach PZW w kraju,ale za rok już tego przywileju nie będziesz miał. Za tydzień wyjeżdżam na wakacje (do woj.lubelskiego) i czy tam będę musiał wykupić dodatkowe zezwolenie? O.o Miałem pytać wcześniej ale trochę wstyd mi było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 na tą naklejkę możesz łowić na wszystkich wodach PZW w kraju, Nie wiem po co pytasz, skoro dostałeś odpowiedź wcześniej?? Jako członek uczestnik masz składkę tzw. krajową, możesz łowić na terenie całej Polski na wodach PZW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 (edited) Za free?A co z Rejestrem połowu? Edited June 14, 2015 by Piter Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Za free? Nie, zapłaciłeś przecież za znaczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Piterek, jeżeli Twój okręg nie ma podpisanego porozumienia z okręgiem PZW Lublin, to niestety dodatkową opłatę musisz wnieść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Piter jest tzw. członkiem uczestnikiem, więc jego składka roczna uprawnia do wędkowania na wodach związku w całej Polsce. Wynika to z uchwały ZG PZW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Jak zwykle (a conajmniej przeważnie), masz rację Mistrzu. Sorry, sorry bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Jak zwykle (a conajmniej przeważnie), masz rację Mistrzu. Sorry, sorry bardzo Ależ nie ma za co @Ozeciku, ludzką rzeczą jest zbłądzić, a nie myli się tylko ten, który nic nie robi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 jeśli nie masz skończonych 16 lat-a masz opłaty członka uczestnika to możesz łowić na wszystkich wodach PZW w Polsce na te opłaty, które masz zrobione w tym spinning, wody górskie, z łodzi i troling Do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts