Artur C Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Witam Wszystkich, Na wstępie chcę zaznaczyć, że jestem tu nowy i proszę nie krzyczcie jak z czymś głupim się wyrwę Jako, że mój ojciec po 15 latach przypomniał sobie o dawnym hobby musiałem tu założyć konto bo mam pewien kłopot. W jakimś tam programie ojciec widział czapkę z rybą, taka trochę śmieszna, ale ciągle o niej mówi. Teraz sedno tematu, zbliża się dzień ojca i chciałbym mu kupić taką właśnie czapkę ale nie mogę nic takiego znaleźć na żadnym portalu aukcyjnym i trochę zwątpiłem :/ Pomoże ktoś? chodzi o coś takiego jak na zdjęciu, kiedyś była na allezło ale już nie ma :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Faktycznie, fajna czapeczka - jednak ostatni ślad sprzed dwóch lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanuszkiewicZ Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 W takiej czapce wędkarzowi, żadna ryba nie odmówi.. ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur C Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 He he no być może ale w pewnym wieku ludziom się różne odhyły powinno wybaczać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts