Spychu1993 Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Witam drogich forumowiczów. Z góry przyznaję, że nie jestem nawet początkującym wędkarzem. W akcie desperacji postanowiłem się tutaj zarejestrować gdyż google mi nie pomaga. Szukam jakiegoś małego, naprawdę drobnego stawu z jakimiś rybkami. Fajnie gdybym mógł tam zabrać rodzinkę, rozłożyć koc, wejść do stawu, spróbować złapać ryby własnoręcznie lub zarzucić małą sieć. Czy na takie coś potrzebuję pozwolenia? Chodzi mi o jakieś mały staw na Śląsku. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) Witam drogich forumowiczów. Z góry przyznaję, że nie jestem nawet początkującym wędkarzem. W akcie desperacji postanowiłem się tutaj zarejestrować gdyż google mi nie pomaga. Szukam jakiegoś małego, naprawdę drobnego stawu z jakimiś rybkami. Fajnie gdybym mógł tam zabrać rodzinkę, rozłożyć koc, wejść do stawu, spróbować złapać ryby własnoręcznie lub zarzucić małą sieć. Czy na takie coś potrzebuję pozwolenia? Chodzi mi o jakieś mały staw na Śląsku. Z góry dziękuję za pomoc. Połowy siecią są niedozwolone, grozi faktyczne odosobnione miejsce... Edited June 23, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts