nitrus Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Witam wszystkich! mam dylemat nad zakupem kolowrotka do wedki Mikado Sensual Float 4m 10-30. Lowie na jeziorach metoda odleglosciowa. Ryby to leszcz, lin, ploc. Chce kupic cos z podanych poniżej: spro passion match spro cresta match & feder dragon manta Może znacie jakieś inne sprawdzone w podobnej cenie? Proszę Was o poradę co kupic i w jakim rozmiarze żeby jakiz zapas mocy byl. Pozdrawiam Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 Od jakiegoś czasu użytkuje Spro Passion Match, byliśmy wspólnie kilka razy na rybach i jestem zadowolony. Nie miałem jeszcze okazji wypróbować hamulca, jedynie lekkie zrywy a to za mało na wydawanie ocen. Pracuje płynnie, dobrze nawija żyłkę i zarzucam dalej niż wcześniej. Na moje oko trochę "głośno pracuje", mam porównanie do Shimano Exage który hałasuje zdecydowanie mniej po kilku latach używania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts