Pszemson Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Witam,chciałbym kupić zestaw do spinningu w cenie około 150zł. Mam zamiar lowic na stawach /jeziorach głównie szczupaki. Poproszę o zaproponowanie jakiegos kija oraz kołowrotka który sprosta maxymalnie metrowemu szczupakowi. Mozecie jeszcze poradzic jakies przynenty oraz na jaka porę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 (edited) WJ-ARS27025 KJ-ARM300M PSA-M5SD M55 PSA-BD6SHBD PSA-TH7SBMB PSA-6SRD Edited July 6, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucek55511 Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Co do przynęt nie proponowałbym ci sprawdzić czy jezioro jest płytkie czy głębokie, ważnym elementem jest też to czy będziesz łowił z łódki/pontonu czy z brzegu i jak duże jest jeziorko. Jeżeli coś to propnuje ci przejść sie do pobliskiego sklepu wędkarskiego i zakupić parę gum np: Manns,Relax i Dragon w różnych kolorach, obrotówki,wahadłowki. Dobrze bedzie jeżeli zakupisz mniejsze i większe gramatury główek jigowych. Jeżeli nie masz takiego dojścia do przynęt ani sklepu u siebie porponuje poszukać w internecie albo na allegro ja osobiście robię zakupy u tego Pana i z czystym sumieniem mogę go polecić http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2695779. Nie posiadam konta na allegro mimo wszystko wysyłam mu w ciemno pieniądze a paczka dochodzi w bardzo szybkim tempie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts