martyna05 Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Witam Drodzy Panowie i Panie (jeśli jakieś są i mi pomogą ) chciałabym zrobić narzeczonemu niespodziankę na imieniny a jako, że wędkarstwo zaczyna być jego pasją postanowiłam kupić mu zestaw(?) ,komplet(?) porządnych spławików lecz aż tak wtajemniczona nie jestem (ale staram się nadąrzyć ) i nie mam pojęcia w które warto zainwestować by dobrze służyły.I tu zwracam się do Was i proszę o pomoc byście wyrazili swoje zdanie i zasugerowali mi co wybrać Jaka firma zasługuje na uwagę ?Jakie spławiki powinny się znaleźć w takim zestwie ? Jakieś inne spostrzerzenia ?Z góry dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Jeżeli ma to być prezent proponuję poszukać np. na FB twórców rękodzieła, robią piękne splawiki, można zamówić imienne czy z napisem okolicznościowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna05 Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 Byłoby super gdybym coś takiego znalazła A jeśli chodzi o kołowrotki ? Który byłby dobry dla amatora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Byłoby super gdybym coś takiego znalazła Poszukaj Grześka Kamińskiego lub Tomka Mokrasa. A jeśli chodzi o kołowrotki ? Który byłby dobry dla amatora ? Dobór kołowrotka zależy od wielu czynników, których nie znamy. Pytania, na które musisz nam najpierw odpowiedzieć znajdziesz w opisie działu dla początkujących. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna05 Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 Dzięki wielkie za pomoc ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts