PanLuke Napisano 19 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 (edytowane) Witam, Z wędkowaniem miałem już doczynienia od dłuższego czasu, ale teraz chciałbym się poradzić jaki zestaw złożyć na metodę spławikową, spinning i grunt. Łowię tylko i wyłącznie na wodach stojących. Interesują mnie 2 zestawy. Cena jednego w granichach 150-200zł. Myślałem o połączeniu wędki JAXON BLACK ARROW SPINNING 2,70 - 10-40g + DRAGON FLASH FD 1020i bądź JAXON KONTOR GT 200 Co Wy na to? Edytowane 19 Lipca 2015 przez hege edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papel91 Napisano 21 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 jak na grunt 10-40 g to trochę małe wędzisko polecił bym coś większego nie polecam teleskopów ,a co do kołowrotka dziś na allegro zamówiłem tego JAXON KONTOR GT 200 SPINNING jak przyjdzie dam znać jak się sprawuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Odpuść sobie Black Arrow, to niezbyt udana seria. Jeśli nie możesz wysupłać "kasy" na węglówkę, to zdecydowanie lepsza będzie Arcadia. Pisałem o tym wędzisku co nieco poczytaj. Jeśli chcesz połączyć spinning ze spławikiem, zainteresuj się wersją WJ-ARS30040, mam też ten kijek, używam go do spinningu z brzegu morza, jest na bardzo przyzwoitym poziomie. Jeśli chodzi o kołowrotek, to używam w spinningu już trzeci sezon w wersji KJ-ARM300M i złego słowa nie mogę powiedzieć. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi