PanLuke Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 (edited) Witam, Z wędkowaniem miałem już doczynienia od dłuższego czasu, ale teraz chciałbym się poradzić jaki zestaw złożyć na metodę spławikową, spinning i grunt. Łowię tylko i wyłącznie na wodach stojących. Interesują mnie 2 zestawy. Cena jednego w granichach 150-200zł. Myślałem o połączeniu wędki JAXON BLACK ARROW SPINNING 2,70 - 10-40g + DRAGON FLASH FD 1020i bądź JAXON KONTOR GT 200 Co Wy na to? Edited July 19, 2015 by hege edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
papel91 Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 jak na grunt 10-40 g to trochę małe wędzisko polecił bym coś większego nie polecam teleskopów ,a co do kołowrotka dziś na allegro zamówiłem tego JAXON KONTOR GT 200 SPINNING jak przyjdzie dam znać jak się sprawuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) Odpuść sobie Black Arrow, to niezbyt udana seria. Jeśli nie możesz wysupłać "kasy" na węglówkę, to zdecydowanie lepsza będzie Arcadia. Pisałem o tym wędzisku co nieco poczytaj. Jeśli chcesz połączyć spinning ze spławikiem, zainteresuj się wersją WJ-ARS30040, mam też ten kijek, używam go do spinningu z brzegu morza, jest na bardzo przyzwoitym poziomie. Jeśli chodzi o kołowrotek, to używam w spinningu już trzeci sezon w wersji KJ-ARM300M i złego słowa nie mogę powiedzieć. Edited June 22, 2016 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts