Gość Ozet Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2015 Jotes napisał był: ... z artykułu też to można wyczytać... Jarku, nie każdy musi czytać Twoje artykuły/posty na innych forach. Mam wrażenie że admini poszczególnych forów, nie są zbyt zachwyceni odsyłaniem na inne, jakby na to nie patrzeć konkurencyjne fora. Młodym się nie chce szukać, szperać, trzeba im wszystko podać na przysłowiowej "tacy" (sorry bardzo, jeżeli ktoś poczuł się urażony). Przyznam się "bez bicia", że Twoją (i Dociową), aktywność na różnych forach prześledziłem dość wnikliwie (bo jak mówią, lepiej widzieć więcej niż mniej, ale nie za dużo.) Czapka z głowy, szacun w odniesieniu do Ciebie Jarku jak i do Docia. Pojedyncze "kwiatki" znalazłem, ale jak to słusznie niedawno określił Docio "tylko bydlątko nie zmienia poglądów. Ps. Wind jak "przegnę pałkę", to mnie przynajmniej uprzedź zanim otworzysz skrzynkę z tzw."narzędziami administracyjnymi".
Jotes Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2015 Mam wrażenie że admini poszczególnych forów, nie są zbyt zachwyceni odsyłaniem na inne, jakby na to nie patrzeć konkurencyjne fora. Zbyszku, akurat to forum, czy też właściwie portal (RO) nie stanowi już dzisiaj dla żadnego innego nawet namiastki konkurencyjności i to sam już powinieneś wiedzieć. Ja mogłem odesłać do tego samego artykułu do faktycznej konkurencji (PW), ale tego właśnie nie zrobiłem, by nikogo nie drażnić. A RO nie stanowi już dla żadnego innego forum czy portalu wędkarskiego konkurencji, gdyż najzwyczajniej w świecie jest wyludnione i martwe. Posiada jednak ogromne zasoby i trudno, bym przy okazji jakiegokolwiek zapytania o coś, co już kiedyś opisałem, publikował jakąś starzyznę na kolejnym portalu. To by się nie mieściło też w obowiązujących TUTAJ zapisach regulaminu. Najprościej jest wtedy dać link do gotowca i w ten sposób komuś pomóc, odpowiedzieć na nurtujące go pytania. I tak też było i w tym konkretnym temacie. Dałem link, kolega się zapoznał z artykułem, skorzystał i następnie pochwalił się sukcesem. A admini? No cóż myślę, że już dobrze poznałem jednego z nich i nie wierzę, że mógłby być na mnie zły, tylko za to, że komuś pomogłem wstawiając link do jakiegoś artykułu. Wszak odkąd jestem tutaj razem z Wami, tak zawsze się czyniło. Podobnie z ofertami sklepów, czy też aukcji internetowych. No bo jak inaczej udzielić komuś odpowiedzi/podpowiedzi? A jeśli już jesteśmy przy temacie i znasz już moje "pojedyncze kwiatki", to nie ma siły - musiałeś tam gdzieś trafić na moją opinię i gromy pod adresem tych "wędkarzy", którzy łowią "na podciąganego". Tak m.in. wyrybiono z sandaczy Zalew Sulejowski. A choć znam tę metodę, bom się napatrzył w czasach obfitości ZS, to JA za chińskiego Boga nikomu i nigdy (przenigdy!) nie doradzę, by podciągał co jakiś czas żywca, albo trupka. I tutaj moja hipokryzja sięga zenitu. Pozdrawiam Cię Zbyszku
Rekomendowane odpowiedzi