Tammyy Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Witam. Poszukuję kontaktu do producenta zanęt z tematu. Wszystkie próby wygooglowania zwracają wyniki, gdzie takową można kupić, ale nie mogę znaleźć producenta. Zwracam się zatem do szanownych Kolegów... Może ktoś... Może coś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 A czy przypadkiem to nie jest jego sklep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 (edited) No i tu: Górek-Gliny Edited August 13, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted August 13, 2015 Author Report Share Posted August 13, 2015 Dziękuję Jarku. Tego szukałem... Paweł, podałeś linka do sklepu, który zajmuje się dystrybucją... Mimo wszystko Dziękuję za chęć pomocy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 (edited) Dziękuję Jarku. Tego szukałem... Paweł, podałeś linka do sklepu, który zajmuje się dystrybucją... Mimo wszystko Dziękuję za chęć pomocy... Przepraszam Bartosz, masz racje. myślałem że chcesz kupić . A tak ogólnie to macie jakieś opinie na temat zanęt Zbyszka Milewskiego? Edited August 13, 2015 by Pawel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tammyy Posted August 13, 2015 Author Report Share Posted August 13, 2015 (edited) Bardzo dobre zanęty... Miałem okazję łowić na zawodach przy jej użyciu... Ciekawa praca i nie trzeba kombinować. Dodajesz tylko wody z melasą i po przetarciu - robaków. Nie ma chyba prostszego przepisu na dobrą zanętę... Zwłaszcza seria Platinum... Edited August 13, 2015 by Tammyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczek Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Koledzy wędkarze, czy ktoś może mi powiedzieć czym się różnia w praktyce serie Nature, Platinum i Extreme? Chciałem coś dzisiaj zamówić tutaj: zanęty niwa i z głupiałem... na stronie za mało informacji. A ja chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto już na nie łowił. Konkretnie interesuje mnie Leszcz i Lin, ale resztę pewnie też z czasem przyjdzie mi testować. Różnica w cenie między Platinum a Nature jest dwukrotna. Czy dwukrotnie lepsza jest więc jakość samej zanęty? Czym się różni np. Niwa Leszcz od Niwa Super Leszcz? Potrafi mi ktoś wytłumaczyć jak krowie na rowie? Będę wdzięczny. Arek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Odpowiedź na swoje pytanie, znajdziesz tutaj Możesz przeczytać cały temat, ale właśnie na stronie 5-tej są informacje "z pierwszej ręki", w postach Z. Milewskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laczek Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Dziękuję Ozet. Ten wątek wyczerpuje moje pytanie W weekend testowałem najdroższą serię - serie Platinum i jest świetna, naprawdę świetna. Jednak stosowana przeze mnie cały czas zrobiłaby małą dziurę w moim portfelu, także na przyszłym wypadzie będę testował zanęty Niwa serii Extreme i Nature. Pozdrawiam,Arek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts