Piotr01 Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Witam Gdzie kupić zestawy na drabinkach do tyczki bata już gotowe. Szukam i znajduje tylko np. 5 zestawów Mikado a chciałbym się zaopatrzyć w 150 zestawów na wody stojące jak i płynące. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Grunt, to wpisać w przeglądarkę "magiczne słowa". Abrakadabra! I do wyboru, do koloru. Wybieraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Haha... po co Ci 150 zestawów? Ja mam ich 34 i każdą wodę obskoczę. Gramatura od 0,4 do 18. Od delikatnych kanałowych, przez lżejsze bombki po liście na Wisłę. Nie idź na ilość, tylko na jakość. Na początku zrobienie dla mnie zestawu to nie był problem. Często plątałem, rwałem i robiłem nowy. Teraz jak nawet na zawodach splącze, to poświęcam ten cenny czas i rozplącze. Bo dobry zestaw robi się z godzinę czasu. Jest gość, który się tym zajmuje, ale to nie są małe pieniądze. Zima się zbliża to lepiej samemu dobry zestaw zmontować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts