Piotr01 Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2015 Witam Gdzie kupić zestawy na drabinkach do tyczki bata już gotowe. Szukam i znajduje tylko np. 5 zestawów Mikado a chciałbym się zaopatrzyć w 150 zestawów na wody stojące jak i płynące. Dzięki
Jotes Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2015 Grunt, to wpisać w przeglądarkę "magiczne słowa". Abrakadabra! I do wyboru, do koloru. Wybieraj.
jonasz7 Napisano 27 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2015 Haha... po co Ci 150 zestawów? Ja mam ich 34 i każdą wodę obskoczę. Gramatura od 0,4 do 18. Od delikatnych kanałowych, przez lżejsze bombki po liście na Wisłę. Nie idź na ilość, tylko na jakość. Na początku zrobienie dla mnie zestawu to nie był problem. Często plątałem, rwałem i robiłem nowy. Teraz jak nawet na zawodach splącze, to poświęcam ten cenny czas i rozplącze. Bo dobry zestaw robi się z godzinę czasu. Jest gość, który się tym zajmuje, ale to nie są małe pieniądze. Zima się zbliża to lepiej samemu dobry zestaw zmontować.
Rekomendowane odpowiedzi