Natka94 Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 (edited) Witam Chciałabym prosić o radę w temacie wędek morskich chcę taką sprezentować ojcu na święta do 350zł ale niestety nie mam bladego pojęcia w ty temacie a nie chcę kupić byle czego co proponujecie? mile widziane linki do sklepów:) znalazłam coś takiego co o niej sądzicie? Dragon Millenium HD Travel Pilk Edited November 20, 2015 by wind eedycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Witaj. Do łowienia morskiego z kutra nie należy przesadzać z długością wędziska. Według mnie absolutne maximum to 240cm. Myślę, że dobrą propozycją byłoby model CHC-24-70-220. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 (edited) hej jeżeli szukasz czegoś fajnego i mocnego co starczy na długi czas to polecam Penn regiment lub krótsza w tym przedziale cenowym myślę że dobrze się spisze na dorsze ale również na jakieś większe sztuki za granicą osobiście polecam świetne kije do dziś jeszcze go nie ''zarżnąłem'' Edited April 20, 2016 by wind edycja linku. drugi link niestety nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts