Supergrover Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział. Jeżeli nie to proszę admina/moda o przeniesienie tematu/postu w odpowiednie miejsce. Chciałbym zaprosić Was na mój kanał na YouTube. Możecie tam zobaczyć podwodne życie ryb, a już niedługo również relacje z wędkarskich wypraw. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted March 27, 2016 Author Report Share Posted March 27, 2016 (edited) Witam ponownie. Dokupiłem kilka gadżetów do kamery. Zrobiłem też krótki film z prezentacją tych akcesoriów. Na YT takich filmów jest niewiele, a polskojęzycznych nie ma wcale, więc przełamałem naturalną nieśmiałość i coś tam podukałem na ten temat. Zdecydowanie niszowy temat. Mam nadzieję, że się komuś przyda. Edited May 5, 2016 by wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted May 5, 2016 Author Report Share Posted May 5, 2016 Tym razem krótki clip znad wody. Zachęcam do oglądania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jmatejko Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Fajnie się to ogląda, mam nadzieje że będzie tego więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted May 19, 2016 Author Report Share Posted May 19, 2016 (edited) Fajnie się to ogląda, mam nadzieje że będzie tego więcej Proszę. Dobiłem do 100 subów. Macie chwilę to obejrzyjcie. Do udziału w konkursie też zachęcam. Edited May 19, 2016 by Supergrover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 Witam wędkarską ekipę. Przypominam, że cały czas trwa konkurs w którym wygrać możecie 200 gumek (spinningowych oczywiście) oraz komin z motywem czaszki. Bardzo gustowny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jmatejko Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Widze, że kanał się rozwija. Dobra robota, oglądam wszystkie filmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Widze, że kanał się rozwija. Dobra robota, oglądam wszystkie filmy Wielkie dzięki za dobre słowo. To motywuje! W wolnej chwili zachęcam do obejrzenia relacji z zawodów Pomorskiego Przewodnika Wędkarskiego. Wyjątkowy klimat i ponad 250 kilogramów złowionych ryb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted July 16, 2016 Author Report Share Posted July 16, 2016 Zapraszam do oglądania kolejnego filmu. Sporo się dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted July 29, 2016 Author Report Share Posted July 29, 2016 Zapraszam do obejrzenia części drugiej z Krążna. Tak spektakularna jak poprzednia nie jest, ale jesiotr pływa przed kamerą jakbym mu zapłacił. Zachęcam też do udziału w konkursie z okazji 200 subskrypcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted August 11, 2016 Author Report Share Posted August 11, 2016 Cześć. Nowy film na kanale - króciutki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted August 24, 2016 Author Report Share Posted August 24, 2016 Jeszcze tylko przez tydzień możecie wziąć udział w konkursie (klik). Zachęcam do udziału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted August 29, 2016 Author Report Share Posted August 29, 2016 Gdyby ktoś znalazł wolną chwilę to zapraszam do obejrzenia filmu z wakacyjnego wędkowania. Za ewentualne komentarze, lajki i subskrypcje z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted September 15, 2016 Author Report Share Posted September 15, 2016 Wędkowanie z synem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted October 25, 2016 Author Report Share Posted October 25, 2016 Film byłby pewnie dłuższy ale jeden z wędkarzy widząc, że wrzucam coś co chwilę do wody przyczepionego na żyłce zadzwonił po Policję , bo myślał że kłusuję. W sumie zachowanie godne pochwalenia... szkoda tylko, że mnie nie spytał co robię. Widać, że sporo ryb choruje na wrzodzienicę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted November 10, 2016 Author Report Share Posted November 10, 2016 Chciałem nagrać karpie ale pływały tylko płotki i okonie. Niektóre okonie to już spore garbusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted November 22, 2016 Author Report Share Posted November 22, 2016 Woda trącona, więc i jakość pozostawia sporo do życzenia, ale że po raz pierwszy udało mi się nagrać lipienia to ten krótki film postanowiłem wrzucić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted December 11, 2016 Author Report Share Posted December 11, 2016 Spory nurt utrudnia obserwację, ale jedna z ryb przed obiektywem zameldowała się przednia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted January 20, 2017 Author Report Share Posted January 20, 2017 Zapraszam do udziału w konkursie z okazji 300 subów. Nagrody wydaje mi się godne, a formuła konkursu niezbyt wymagająca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 Do rozstrzygnięcia konkursu został raptem tydzień. Przypomnę, że dodatkowo wygrać możecie dwa woblery widoczne na zdjęciu. Szczegóły na filmie powyżej. Zachęcam do udziału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted February 22, 2017 Author Report Share Posted February 22, 2017 (edited) Film nie należy do wędkarskich. Zademonstrowałem w nim kamerkę sportową, którą ostatnio kupiłem. Jak sam szukałem info o niej to niestety stwierdziłem, że polskojęzycznych filmów na jej temat prawie nie ma. Coś tam więc postanowiłem wydukać na jej temat. Edited February 22, 2017 by Supergrover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted May 12, 2017 Author Report Share Posted May 12, 2017 (edited) Po dłuższej przerwie melduję się z nowym podwodnym filmem. Edited May 12, 2017 by Supergrover Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted June 4, 2017 Author Report Share Posted June 4, 2017 Ciąg dalszy szuwarkowej kuchni. Tym razem hicior, co potwierdziły wykonane (na wodzie PZW) testy. Kulki zdecydowanie sprawdziły się w boju, więc z pełną odpowiedzialnością udostępniam film i polecam do samodzielnego wykonania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergrover Posted June 16, 2017 Author Report Share Posted June 16, 2017 (edited) Edited June 16, 2017 by Supergrover 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts