mariusz29071 Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Witam. Jestem amatorem w wedkarstwie i chodzę na rybki w wolnym czasie. Nie mam sie czym pochwalic bo nic konkretnego nie złowiłem. chciałbym zeby ktos poradził mi jak wyłowić karpia. W stawie którym wędkuje sa karpie ale tez i szarancza karasi ( japoniec ). Nie mozna nic wyłowic bo te rybki małe ciagle atakują haczyk a nawet spławik. Mozna je złowic na pusty haczyk. Nie mam pojecia jak złowic karpia ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Ogólne Rozmowy" do "Karp". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszgorycki Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Przede wszystkim zanim zaczniesz łowić wybierz odpowiednie miejsce, ponieważ w karpiowaniu miejsce to klucz do sukcesu. Jeżeli w miejscu gdzie będziesz łowił nie będzie karpi ot nawet jak będziesz nęcił złotem to i tak nie złowisz karpia Dlatego warto poświęcić dłuższą chwilę na sondowania dna i poznanie łowiska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts