buda1611 Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 (edited) Witam mam takie pytanie mam papiery na przewodnika wedkarskiego i chcialbym załozyc firme ktora zajmuje sie wyprawami na ryby lodzia. Moj wujek zabiera ludzi na wyprawy dorszowe na morze i w sezonie idzie mu nawet dobrze zainteresowanie jest duze.Ja wpadłem na pomysł zeby zabierac ludzi swoja lodzia na szczupaki,okonie i inne gatunki ryb. Co wy na to? Blisko mnie mam dwa duze zbiorniki wody (zalewy) oraz rzeke Odre i teraz pytanie do was czy chcielibyscie wybrac sie na taka calodniowa wyprawe np na szczupaki? wode znam bardzoe dobrze wiem gdzie mozna znalezc rozne gatunki ryb o kazdej porze roku ,sprzet bylby moj lodz byla by moja przynety tez moje zapewnilbym obiad dla wszystkich czlonkow wyprawy ,zastanawialem sie rowniez nad cena jak myslicie jaka była by odpowiednia cena takiej calodniowej wyprawy czy 100zł ,150zł bylo by dobrze. Edited May 12, 2016 by buda1611 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Zacznij od pisania po polsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts