komanch Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2016 Sprzedam silnik Suzuki DF9.9 AS + ponton Bush Crab CR-330 R, sprzęt ze względu na wiek jest praktycznie nowy, na gwarancji poniżej skany faktur zakupu, i książki serwisowej Suzy z wpisem przeglądu w ASO, jest też filmik ze sprzętem. Sprzęt używany był tylko rekreacyjnie, nic z wędkarstwem nie miał wspólnego, więc śmierdzi jeszcze nowością oczywiście sprawny w 100%, filmik: image hosting site no sign up Cena: 9900zł wiadomo, że za darmo nie oddam, ale też myślę że kupujący będzie zadowolony, czekam na propozycje, na pewno się dogadamy *dla przypomnienia na tą moc silnika nie trzeba uprawnień.
wind Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2016 Proszę o uzupełnienie treści ogłoszenia zgodnie z regulaminem działu. Po 24h niepoprawiony post wyląduje w koszu.
komanch Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2016 Przepraszam a czego brakuje?
wind Napisano 3 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2016 Proszę przeczytać regulamin działu.
komanch Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Przeczytałem, czy chodzi o warunki transakcji? Porównałem z tym ogłoszeniem: http://forumwedkarskie.pl/topic/3550-ponton-wojskowy-bosman/ nie widzę tam nic więcej Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez komanch
wind Napisano 4 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2016 Na górze działu Sprzedam jest regulamin.
komanch Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2016 Podpowie mi ktoś czego tam brakuje w porównaniu z innym ogłoszeniem które wskazałem?
Rekomendowane odpowiedzi