Nismo Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) WitamMoże mi ktoś doradzić ,który z nich mam wybrać ? ,a może ktoś coś od siebie mi zaproponuje Mitchell Avocet Silver IV 2000FD Mitchell Avocet Silver IV 2000RD Zastanawia mnie przy tych kołowrotkach mała ilość żyłki ,którą można nawinąć na szpulę , czy może sie mylę ? Ogólnie chce przy zakupie kołowrotka mieć gwarancję min 2lata. Kolejna sprawa , ten kołowrotek ma mi slużyć przy łowieniu na wodzie stałej ( jezioro ) łowienie z gruntu i spinning sporadycznie.Więc wybrać kołowrotkek z tylnim hamulcem i wolnym biegiem ,czy może przedni hamulec i bez wolnego biegu ? Edytowane 4 Października 2016 przez wind edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 ten kołowrotek ma mi slużyć przy łowieniu na wodzie stałej Nie wiem, gdzie ty mieszkasz, ale moja rada, to poszukaj gdzieś wody płynnej i w niej łów ryby. A z tych kołowrotków żaden. Po pierwsze, do gruntu zbyt duże przełożenie i szybciutko go zajeździsz na śmierć. A po drugie, ta firma już od dawna zeszła na psy. Owszem robią dobre kołowrotki, ale tylko niektóre i chyba pod względem cenowym, są poza Twoim zasięgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo Napisano 4 Października 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Nie wiem, gdzie ty mieszkasz Jestem z Dąbrowy Górniczej i łowie jak jestem kilka razy w roku u rodziny na Warmii/Mazurach To w takim razie ,co kupić tak do 150zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Do spinningu polecam Maxima. Do gruntówki nie wskażę niczego, bo się na tym nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo Napisano 4 Października 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) Pewna osoba poleca mi ten kołowrotek do gruntu,co myślicie ? Ryobi Ecusima 2000 Edytowane 4 Października 2016 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nismo Napisano 4 Października 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) Dzięki za pomoc !Kupiłem sobie taki kołowrotek: Okuma Travertine TRB55 Edytowane 4 Października 2016 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarot Napisano 4 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Dobry kołowrotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 5 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 5 lat gwarancji, to niemal dożywocie. Niech Ci dobrze służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi