stawny Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Ktoś może mi polecić, niedrogi sprawdzony zwykły lub łamany wobler, w rozmiarze szczupak/okoń? Nurkujący, albo pływający, w różnych wersjach kolorystycznych??? Wobler na stojące wody. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez stawny
max-wo Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2016 Mi sprawdzał się wobler Salmo Hornet 9 wersja HP okonie brały na niego jak głupie ale i ładny szczupak 50-60 się trafił. A mojemu koledze sprawdzał sie też wobler Salmo ale Slider RGS 7cm. I pech chciał że przy mnie wyciągał na niego największe szczupaki.
stawny Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2016 SALMO SALMO a Ja myślę o jakimś gębalu albo bananie lub coś z Yorka
quartz Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2016 SALMO SALMO a Ja myślę o jakimś gębalu albo bananie lub coś z Yorka Nie żebym się czepiał... Mam do Ciebie prośbę, precyzuj swoje pytania, przykładaj się do odpowiedzi. Tak to tylko szum medialny powstaje.
max-wo Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2016 To przepraszam Cie Maćku w swoim dość krótkim życiu używałem tylko Salmo i Rapali.
Rekomendowane odpowiedzi