Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupie bambusa ze 4metry lub trochę więcej, poszukiwane monstrum Wiślane zdatne do ciężarów 300-450.
Preferowany model z łączeniem w postaci wewnętrznego trzpienia poza zwykłą skuwką. Przelotki i uchwyt kołowrotka mogą byc w stanie mocno nijakim aby bambus był nie popękany :)

Napisano

Mam, z trzech części. Długość około 4 metry. Dolnik ok. 18 mm, szczytówka tuż przy przelotce ponad 4 mm, skuwki mosiężne zwykłe. Przelotki z drutu, ledwo się trzymają, uchwyt kołowrotka też do wymiany. Sam bambus w bardzo dobrym stanie. Ale to chyba za delikatne na Wisłę?

Napisano

Dziękuję za zainteresowanie
To raczej szczupakowiec albo do retro polowania na sazany no i solidniejsze działania telewizorem; 
potrzebne coś z 5cm w dolniku i koło 6-7 mm koło przelotki szczytowej, wskazana mała zbieżność czyli akcja mocno szczytowa  :)

Napisano

Mimo to, gdybyś był zainteresowany - daj znać. Nie chodzi o zarobek, byle się przesyłka zwróciła. Już miałem dolnik przerabiać na podpórkę do broni myśliwskiej. Ale trochę szkoda, sentyment, te sprawy... Jak ma służyć w dobrych rękach - z miłą chęcią oddam po kosztach tzw. spedycji. Na marginesie, orientujesz się ile może kosztować wysyłka? Lekkie to będzie nawet po solidnym zapakowaniu, ale długie. Jak mi się uda, jutro podskoczę na pocztę. Jeśli to jakieś "normalne" pieniądze to wyślę Ci na swój koszt. Jeśli się przyda miast lądować w śmietniku, będzie to dla mnie czysta przyjemność.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...