Artur z Kętrzyna Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Mieszkam w Kętrzynie, i wadziłem że jest tu też parę osób z moich okolic. Dlatego założyłem ten wątek, byśmy mogli się umawiać na wspólne wypady wędkarskie. Można by było dzięki temu wymieniać się doświadczeniami jak i wiedzą wędkarską. Zawrzeć nowe znajomości, i mile spędzić czas nad wodą. Dzięki forom wędkarskim, zabrałem na swoje łowiska, już 2 osoby, i powiem że był to mile spędzony czas. Jak też okazja do bliższego się poznania, i zawarcia znajomości itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Jestem ja I nie powiem, żebym stronił od takich akcji. Chętnie się spotkam, pojadę wspólnie na rybki gdzieś. I mnie podoba się wizja poznania w realu ludzi z forum Trzeba będzie się ustawić gdzieś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Nie ma sprawy, ja mam łódkę na j. Siercze. Z tym że jeszcze jest lud na naszych zbiornikach, za słaby żeby bezpiecznie się po nich poruszać, a za gruby by szybko stopniał. Myślę nad wypadem na Kanał Mazurski. Może kanały Ryńskie. Co o tym sądzisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Nigdzie tam nie byłem, więc chętnie pozwiedzam:) A łódka i spin to to, co lubię najbardziej Ale tak jak mówisz- lód jeszcze jest więc wypłynąć się nie da, do sezonu szczupakowego trochę zostało jeszcze...Więc mamy czas, żeby ustalić jakieś konkrety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Na prawdę jeszcze lód u Was stoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Na prawdę jeszcze lód u Was stoi ?Oj jeszcze gruby ale już się robi kruchy.Baloonstyle, z ciebie równy chłop. Nie chcesz się ze mną na rybki umówić? Przy okazji Mazury pozwiedzasz. Nikoś, trzymam Cie za słowo, w maju na szczupłego wypadzik z łódeczki, wspólny zaklepujemy. Pod koniec kwietnia grafik na maj będę miał, to śmiało się ugadamy. W Kwietniu, myślę na kanał Mazurski z kimś się wybrać, na jaką płoteczkę, leszczyka, czy okonia. No może rozlewiska na Gubrerku, ze spiningiem na okonia odwiedzę... Kto chętny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Wiesz co ja bardzo chętnie tylko jak naprawię auto to możemy podjąć temat bo narazie lekko mi się Balbina rozpada i trochę ryzyko w taka trasę ruszyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Kiedy będziesz miał chęć, dasz znać i się umówimy. Może i nocleg Ci udostępnię, za flaszkę wypitą towarzysko, tak na zapieczętowanie kumplostwa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Hehe no to pewnie ze dwie będą Jak ogarnę auto to na pewno się odezwę bo uwielbiam wypady w nowe miejsca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 No to czekam, na wiadomości od was. A kto ma chęć skoczyć na kanał? Bo tam lodu już prawie nie ma, i myślę że już za 2 tygodnie Mazurski można odwiedzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 w tamtym roku pływałem tydzień we wrześniu po jeziorze Ryńskim, i tam wcale nie ma ryb, ale za to siaty prawie w każdej zatoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Oj, ryby są tylko nie jest eldorado, no i jak to się mówi trzeba dobrze trafić. Jeśli ktoś chce połowić płotek jak na zawodach. to mam inne miejsce. A jak tak nastawić się na jakąś lepszą rybkę inne. A z tymi siatami to nie wiem jak na tym jeziorze nie wędkowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 pływałem ze spinem tylko na drapieżnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
donkocur Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Janek jak będe na wakacjach na mazurach to przyjedziesz do Olecka mam tam dwa jeziora takie że mucha nie siada drapieżnika w bród Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Nikoś i jak? Masz chęć na wyprawę? A może ktoś inny też? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Siema, wybacz zwłokę w odpowiedzi, jednakże dopiero dzisiaj dostałem do domu nowy sprzęt. Wcześniej byłem bez dostępu do sieci... Chęci jasne, że mam. Ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia jakoś zacznę mieć wolnego czasu nieco, wtedy możemy się umawiać na jakieś łowisko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 Sorki nie przyuważyłem twojej odpowiedzi. Byłem mocno zajęty (robiłem działkę, ogrodniczo rekreacyjną...), i zaglądałem czy ktoś na priv, mi nie napisał. Jak nadaj będziesz miał chęć się ze mną umówić na wspólny wypad to dopiero po 4 czerwca. Chyba że wydobrzeje i 28-31. maj, o ile będziesz miał ochotę... Powiedz, jakie dni tygodnia wchodzą w rachubę. Tylko Weekendy, czy też środek tygodnia? (ja nie mam dni ustawowo wolnych od pracy, pracuję świątek, piątek i niedziela, wszystko zależy jak mi grafik ustalą). Co fakt zawsze mogę sobie zarezerwować jakiś dzień wolny, tyle że muszę to ze swoim przełożonym ustalić w poprzedzającym miesiącu... Grafik na czerwiec niedługo będę miał, to będziemy mogli coś zaplanować. Narazie to tylko między 28 a 31 maja mogę się z kimś umówić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Do końca maja ja nie bardzo dam radę, brak możliwości trochę...Daj znać na pw jak dostaniesz grafik- wybiorę coś i się dostosuję do Ciebie, ustawimy się i gdzieś wyskoczymy sobie na drapieżnika. Bo do innych metod w tym sezonie raczej bardzo trudno będzie mnie przekonać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 Cześć, we wrześniu mam mieć urlop... Ma ktoś chęć zaplanować jakiś wypadzik na drapieżnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts