Jump to content

Zapraszam do wspólnego wędkowania, okolice Kętrzyna.

Recommended Posts

Mieszkam w Kętrzynie, i wadziłem że jest tu też parę osób z moich okolic. Dlatego założyłem ten wątek, byśmy mogli się umawiać na wspólne wypady wędkarskie. Można by było dzięki temu wymieniać się doświadczeniami jak i wiedzą wędkarską. Zawrzeć nowe znajomości, i mile spędzić czas nad wodą.

Dzięki forom wędkarskim, zabrałem na swoje łowiska, już 2 osoby, i powiem że był to mile spędzony czas. Jak też okazja do bliższego się poznania, i zawarcia znajomości itd.

Na prawdę jeszcze lód u Was stoi ?

Oj jeszcze gruby ale już się robi kruchy.

Baloonstyle, z ciebie równy chłop. Nie chcesz się ze mną na rybki umówić? Przy okazji Mazury pozwiedzasz.

Nikoś, trzymam Cie za słowo, w maju na szczupłego wypadzik z łódeczki, wspólny zaklepujemy. Pod koniec kwietnia grafik na maj będę miał, to śmiało się ugadamy. W Kwietniu, myślę na kanał Mazurski z kimś się wybrać, na jaką płoteczkę, leszczyka, czy okonia. No może rozlewiska na Gubrerku, ze spiningiem na okonia odwiedzę... Kto chętny?

• 1 month later...

Siema, wybacz zwłokę w odpowiedzi, jednakże dopiero dzisiaj dostałem do domu nowy sprzęt. Wcześniej byłem bez dostępu do sieci...

Chęci jasne, że mam. Ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia jakoś zacznę mieć wolnego czasu nieco, wtedy możemy się umawiać na jakieś łowisko:)

• 3 weeks later...

Sorki nie przyuważyłem twojej odpowiedzi. Byłem mocno zajęty (robiłem działkę, ogrodniczo rekreacyjną...), i zaglądałem czy ktoś na priv, mi nie napisał. Jak nadaj będziesz miał chęć się ze mną umówić na wspólny wypad to dopiero po 4 czerwca. Chyba że wydobrzeje i 28-31. maj, o ile będziesz miał ochotę...

Powiedz, jakie dni tygodnia wchodzą w rachubę. Tylko Weekendy, czy też środek tygodnia? (ja nie mam dni ustawowo wolnych od pracy, pracuję świątek, piątek i niedziela, wszystko zależy jak mi grafik ustalą). Co fakt zawsze mogę sobie zarezerwować jakiś dzień wolny, tyle że muszę to ze swoim przełożonym ustalić w poprzedzającym miesiącu...

Grafik na czerwiec niedługo będę miał, to będziemy mogli coś zaplanować. Narazie to tylko między 28 a 31 maja mogę się z kimś umówić.

Do końca maja ja nie bardzo dam radę, brak możliwości trochę...Daj znać na pw jak dostaniesz grafik- wybiorę coś i się dostosuję do Ciebie, ustawimy się i gdzieś wyskoczymy sobie na drapieżnika. Bo do innych metod w tym sezonie raczej bardzo trudno będzie mnie przekonać....

• 3 months later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...