Wojciech Bętkowski Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 (edited) Posiadam karte wędkarską od nie dawna a chcialem sie wybrac na rybki nad jezioro Leśniańskie i nie wiem jaki numer łowiska mam wpisać podpowie ktoś ? Edited April 28, 2017 by hege edycja tytułu tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Jaki to okręg? Nie masz listy łowisk z numerami w zezwoleniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Bętkowski Posted April 29, 2017 Author Report Share Posted April 29, 2017 (edited) jestem w okręgu Wrocław. Myślałem ze skoro posiadam kartę oraz zezwolenie mogę łowić na większości łowisk pzw w Polsce. Naprawdę troche tego wszystkiego nie rozumiem. 1 maja miałem już wyjechać i czy można jakoś wykupić zezwolenie? Jesli tak to poprosil bym o jakiś link. Edited April 29, 2017 by Wojciech Bętkowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 To jezioro w jakim jest okregu? To, że masz składki w swoim okręgu to znaczy tylko tyle, że możesz łowić na wodach swojego okregu. Na innych i owszem, ale musisz wykupic dodatkowe składki, chyba że obowiązuje tzw. porozumienie między okregami. Wszystkiego dowiesz się na stronie swojego okręgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Bętkowski Posted April 29, 2017 Author Report Share Posted April 29, 2017 dziekuje za odpowiedz niestety mój okręg nie ma porozumienia ale juz wpłaciłem 70 zl za 3 dni drogo... Jeszcze raz dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts