lolo Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Hej:) Mam do Was pytanie Pewnie wielu z was korzysta z wynalazku jakim jest tunel pva Chciałam zapytać czy tworzywo to jest elastyczne, czy nie? w sensie czy zachowuje się jak te siatki w których kupić można np czosnek lub owoce? Myślę o wykorzystaniu go do innych celów niż wędkarstwo i chciałam zdobyć na ten temat trochę informacji zanim kupię 7 metrów z góry dzięki za odpowiedź na głupie pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Na dobry początek przydałoby się zwykłe ... "Dzień dobry" . Co do tunelu PVA to zapewne karpiowa część naszej załogi odpowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 jeśli pytasz czy się rozciąga to nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 Właśnie o to mi chodziło, Dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts