michal696910 Napisano 21 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Witam bardzo serdecznie.Mam problem związany z płytkim łowiskiem jest to stare koryto dunajca które ma 1.5 m i jest tam bardzo dużo mułu i jest z tym taki broblem że jeżeli łowie na spiinig to bardzo często ryby płyną za blaszką lub twisterem tylko jest tyle mułu że przynęta sie brudzi i ryby odpływają mógłny mi ktos napisać jak łowic na spinning na takim łowisku z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Na takim płytkim i zamulonym łowisku wypróbowałbym poppery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 (edytowane) Ewentualnie, wobler do max 110 cm nurkujący. Poperkiem, to na wiosnę późną i lato Alex. Wtedy są efekty. Edytowane 22 Października 2017 przez stawny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Macieju, mam odmienne zdanie - u mnie ryby nie biorą ani wiosną, ani latem, ani jesienią... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 To widzisz, jest nowy prezes, a ryby jak było, tak nie ma i bądź polaku mądry heee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi