Jump to content

Prezent urodzinowy

Recommended Posts

Witajcie Panowie! Chciałabym narzeczonemu zrobić prezent. Całkowicie nie znam się na tych wszystkich wędkach, spławikach itd. Ale wiem że mój narzeczony  każdą wolną chwilę spędzał by nad wodą z wędką. Pomożecie skompletować zestaw zaczynając od wędki i kończąc na spławikach i haczykach? Sprawdzałam gotowe zestawy na allegro ale nie mam pojęcia czy by się nadawały. LINK

Edited by wind
edycja linku

Witaj,

ze sprzętem ciężko trafić jeżeli nie wiesz, czego konkretnie Twój chłopak potrzebuje. Najrozsądniejszym wyborem byłby bon prezentowy, który mógłby wykorzystać według własnych, aktualnych potrzeb.

Witaj :) 

Tak jak powiedział Wind ciężko jest trafić z prezentem jeśli się dobrze nie zna upodobań lub metody na jaką łowi dana osoba. Ale odrazu mogę ci powiedzieć że wszystkie tego typu zestawy wędkarskie na allegro są kiepskiej jakości i przeważnie nie są warte swojej ceny , więc odradzam ci zakupu tego typu zestawów. Wiec także polecam ci odwiedzić sklepy wędkarskie w twojej okolicy i zapytać się o jakieś bony upominkowe, wtedy będziesz miała pewność że twój narzeczony wyposaży się w to co mu się przyda. :)