likaon01 Napisano 31 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2018 Witam Mój budżet to ok 280 zł na wędkę z kołowrotkiem. Po odwiedzeniu wczoraj kilku sklepów wędkarskich najbardziej pasuje mi wędka Garbolino Bullet Picker 2,70m 10-35g i do tego kołowrotek założyłem w sklepie MIKADO FREERUNNER 3006 i powiem że dobrze leży w ręce, lekka, zgrabna i dobrze wyważona. Czy ktoś może się wypowiedzieć co do tej wędki nie mogę nigdzie nic znałeś odnośnie tego modelu. Ewentualnie zaproponować coś dobrego w tej cenie. Woda: stojąca, stawy komercyjne i PZW metoda: method rybka: najbardziej karpie co do kilogramów to zależy jaki się trafi amatorowi takiemu jak ja ;) i inne rybki jak leszcz, lin, amur
wędkarstwo z pasją Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2018 Nie znam tych wymienionych natomiast mogę polecić kij VDE-Robinson Picker Nano Core MX2 do tego Robinson Method Feeder FD . Zmieścisz sięponiżej 300zł a sprzęt solidny na lata
likaon01 Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2018 dzięki za odpowiedz . Ta wędka z garbolina dla syna i jemu się spodobała w sklepie że na dzień dziecka dostał ją :)) Jedynie czego nie zauważyłem to że szczytówki ma same szklanki ale za to oznaczone w Oz (3/4, 1 i 1-1/2) Temat do zamknięcia
wędkarstwo z pasją Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2018 No jak dziecku się spodoba to najważniejsze i bez różnicy parametry. Niech łowi jak najwięcej.
Rekomendowane odpowiedzi