Rosjin Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Witam. Zamierzam kupic 2 wędki. Jedną pod sandacza i drugą pod TYPOWO okonia. na oby dwie wędki planuje wydac 300/320 zł, czyli na jeden kijek przypada ok 150 zł. Wędka pod sandacza z fajną czułą i wytrwałą szczytówką. Wędka pod okonia, ma czuc kazde branie, ale również musi byc wytrzymała w razie szczupłego. Z góry wielkie dzięki! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 (edited) Rozejrzyj się w serii KONGER Ultris. Mam dwa wędziska z tej serii (Micron i DropShot), spełniają w 100% swoje zadanie. Seria w bardzo przyzwoitych cenach, jakościowo na poziomie co najmniej o jedną półkę wyższych cenowo z konkurencji, . Spełnią Twoje potrzeby z nadwyżką. Edited July 17, 2018 by Alexspin 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosjin Posted July 17, 2018 Author Report Share Posted July 17, 2018 (edited) 11 godzin temu, Alexspin napisał: Rozejrzyj się w serii KONGER Ultris. Mam dwa wędziska z tej serii (Micron i DropShot), spełniają w 100% swoje zadanie. Seria w bardzo przyzwoitych cenach, jakościowo na poziomie co najmniej o jedną półkę wyższych cenowo z konkurencji, . Spełnią Twoje potrzeby z nadwyżką. Nie ma ich dostępnych w sklepie ;c A co powiedziałbys na Jaxon Grey Stream Edited July 17, 2018 by wind edycja linku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 (edited) do wyboru, do koloru Wędka Konger Ultris Jig- Allegro i ostatnie sztuki tutaj Wędka Konger Ultris Jig-CentrumWedkarstwa.pl (nota bene dobry sklep). Tego Jaxona miałem w ręku tylko "na sucho" w sklepie, sprawia dobre wrażenie, ale czytałem opinie zarówno pozytywne, jak i negatywne. Z Jaxonem różnie bywa. Jeśli miałbym polecać z ich stajni jakąś serię to Ferox, ale chyba będzie trudno znaleźć, bo wycofana z oferty, a ludzie nie pozbywają się używek bo jest zajefajna. Poza tym zarówno Grey, jak i Ferox są cięższe od Ultrisów, a przynajmniej dla mnie ma to duże znaczenie. Pozdrawiam. Edited July 19, 2018 by hege edycja linków 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts