Konrad2601 Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 (edited) Ostatnio kupiłem tą zanęte i w ciągu 20 min złapałem karpia w swoim stawie.Poprzedniego dnia nęciłem tą zanętą w moim stawie i to ma raczej dużo wspólnego z moim udanym połowem.I chcę się dowiedzieć co myślicie o tej zanęcie. Edited May 17, 2012 by Konrad2601 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Witam, wrzuć jakieś foto opakowania bo tak to nic mi to nie mówi . Aha, zwróć uwagę, że na temat zanęt jest odpowiedni dział na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad2601 Posted May 17, 2012 Author Report Share Posted May 17, 2012 (edited) Tu jest fotka :)Sory za jakość ale robiłem je kamerką internetową. Image.bmp Edited May 17, 2012 by Konrad2601 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Cóż, nie wiele mi to mówi, nie widziałem i nie próbowałem takiej zanęty. Zanęcenie dzień wcześniej na pewno zwiększy szanse powodzenia i być może dzięki temu tak szybko miałeś branie. A może ów karpik właśnie żerował w pobliżu i zaciekawił do plusk i nowy zapach. Poświęć 5-10 wypadów na testowanie tej zanęty, spróbuj się dowiedzieć czym nęcą inni wędkarze. Możesz określić grubość i zapach tej zanęty? Intensywność zapachu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Ja próbowałem kiedyś jej na wiśle i sprawdziła się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad2601 Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Cóż, nie wiele mi to mówi, nie widziałem i nie próbowałem takiej zanęty. Zanęcenie dzień wcześniej na pewno zwiększy szanse powodzenia i być może dzięki temu tak szybko miałeś branie. A może ów karpik właśnie żerował w pobliżu i zaciekawił do plusk i nowy zapach. Poświęć 5-10 wypadów na testowanie tej zanęty, spróbuj się dowiedzieć czym nęcą inni wędkarze. Możesz określić grubość i zapach tej zanęty? Intensywność zapachu?Zapach jest waniliowy i nawet bardzo intenstwny a co do grubości to zdażają się np ziarna kukurydzy itp.ale wydaje mi się że nie jest gruba a raczej bardziej zmielona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slav73 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ja używałem zanęty Turbo Lock tego samego producenta, miałem całkiem dobre efekty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts