NiKoDeM Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 (edited) Cześć mam pytanko posiadam pare smaków kulek proteinowych i chcę się dowiedzieć na jaką rybkę one mogą się spisać. Truskawkowa pływająca i tonąca - to wiem że tylko na karpia. Ananas pływająca- Banan/truskawka pływająca- Słodka kukurydza- Orzech tygrysi- Śliwka- Pewinie wszystkie spisują się na karpia ale może na inną rybke też ? Z góry dzięki Edited August 20, 2018 by NiKoDeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted August 20, 2018 Report Share Posted August 20, 2018 To jest zależne od wielkości tych kulek. Jak są to mikrokulki np 8-10 mm to praktycznie każda ryba da się złowić. Jak większe np 16 mm lub jeszcze większe to raczej karpie ale przyłowy bywają bardzo zaskakujące np leszcz 2,4 kg na dwie kulki 20 mm :-) JKarp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiKoDeM Posted August 20, 2018 Author Report Share Posted August 20, 2018 14 minut temu, JKarp napisał: To jest zależne od wielkości tych kulek. Jak są to mikrokulki np 8-10 mm to praktycznie każda ryba da się złowić. Jak większe np 16 mm lub jeszcze większe to raczej karpie ale przyłowy bywają bardzo zaskakujące np leszcz 2,4 kg na dwie kulki 20 mm :-) JKarp Dzięki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts