stawny Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Hej, wychodzę z propozycją, by 3 czerwca (niedziela) spotkać się na łowisku komercyjnym w Dąbrowie k. Poznania. Można by poznać się ze wszystkimi użytkownikami naszego forum z regionu wlkp., ale i nie tylko. Cena 15 zł ( 4 h moczenia kija), potem właściciele doliczają za każdą następną godzinę 3 zł. Czekam na zgłoszenia, na prywatną wiadomość, i odzew pod tym postem. Stawny Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Pomysł przedni , niestety jadę z żoną i synem do skansenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Pomysł ideologiczny, jednakże ja osobiście nie zjawię się na pewno, gdyż: nie mam czasu za bardzo, a Poznań to kawał drogi dla mnie...A dwa to zupełnie nie mam ochoty na tego rodzaju spotkanie na komercyjnym łowisku. tak więc ja odpadam. Temat pozwoliłem sobie przenieść do odpowiedniego działu. Nikoś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanitum Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Pomysł fajny, aczkolwiek termin nie najciekawszy (05.06) mam obronę... poza tym jeżeli już to proponowałbym jakieś łowisk wchodzące wskład zasobów pzw. Jakoś nie jestem przekonany do komercyjnych łowisk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts