iwan wjelki Posted November 16, 2018 Report Share Posted November 16, 2018 (edited) Mam dużą wprawę z wędkarstwa morskiego, każdemu laikowi doradze.Pozdrowionka bractwu wedkarskiemu. z Edited November 16, 2018 by iwan wjelki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boguslaw Fulawka Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 (edited) Witam, Lowie od lat w mozu ale nigdy nie lowilem na Baltyku, chce sprubowac Trillingu na lososia, wiem ze lapia lososia w okolicy Helu i Gdanska,. Ja mieszkam w Berlinie ale mam lodke w Swinoujsciu. Lodz jest nie uzbrojona w sprzet do trollingu wiec pytanie, od czego tzeba zaczac. Cz wogule prubowac w Swinoujsciu, tutaj nikt nie lapie lososia Edited December 28, 2018 by wind Usunięto zdjęcia niezgodne z regulaminem forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Łowię w Norewgii 20 lat.Ostatnie 10lat na północy.Doradzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Alexspin Posted January 24, 2019 Popular Post Report Share Posted January 24, 2019 W dniu 28.12.2018 o 07:21, Boguslaw Fulawka napisał: Witam, Lowie od lat w mozu ale nigdy nie lowilem na Baltyku, chce sprubowac Trillingu na lososia, wiem ze lapia lososia w okolicy Helu i Gdanska,. Ja mieszkam w Berlinie ale mam lodke w Swinoujsciu. Lodz jest nie uzbrojona w sprzet do trollingu wiec pytanie, od czego tzeba zaczac. Cz wogule prubowac w Swinoujsciu, tutaj nikt nie lapie lososia Spróbuj pisać po polsku, a tak w ogóle kup sobie słownik poprawnej polszczyzny https://allegro.pl/oferta/popularny-slownik-poprawnej-polszczyzny-br-arti-7614017199?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=NmZkYjQ0MjMtMzMyZS00YmY2LTk4MWYtNWVhYzVmY2JiN2ZiAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=ef0a9e9c-b961-467d-b325-301a45e6b6e8 to na prawdę niewielki wydatek, nie utopisz pieniędzy w morzu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielk.norge Posted September 8, 2020 Report Share Posted September 8, 2020 Witam serdecznie! Łowię w Norwegii środkowej, Hitra-Froya. Potrzebuje pomocy w doborze zestawu do ciężkich głębokich połowów gruntownych oraz pilkery 500-600g. Myślę o wędce regiment boat 50 lbs , regiment roller boat 50 lbs lub regiment jig 80 lbs i kołowrotku penn slammer III rozmiar 7500-8500 lub slammer 760. Przeraża mnie cenna kołowrotka slammer lll, czy możecie mi polecić coś odpowiedniego w dobrej cenie? Nigdy nie używałem wędki z rolkami na przelotkach, co o tym sądzicie? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson1973 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Witam - łowiłem 2 razy na Hitrze, - DOLMSUNDET MARINA, pilkery 200-300gr, wędki o c.w. do 400gr, do tego kołowrotki odpowiednich rozmiarów, i było ok, głębokość łowiska do 80m,-a czemu tak "ciężko" łowisz???? - mam Penna 50lbs,ale będę go dopiero testował, do tego mam multika DAM Black Pirate 25..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts