PolandGameTv00 zawaa1 Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 (edited) Witam serdecznie mam pytanie odnośnie tego zestawu (tj - rurka antyspl.,koszyczek 15g,przypon,krętlik ,oraz haczyk do metody z tą gumką okrągłą na końcu,) Chodzi o to ,czy na tą gumkę o której mowa mogę zalozyc pelet ? ,kukurydzę ? Będzie coś z tego ? Proszę o szybką odpowiedź . Bardzo bym poprosił o pomoc jak tym łowić ,jestem nowy w wędkowaniu ,wolę się podpytać kogoś bardziej obeznanego Czekam na odpowiedzi ;p ! Edited February 28, 2019 by PolandGameTv00 zawaa1 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Dokładnie tak, po to jest ta gumka aby umieścić w pobliżu przynętę, której nie da się założyć na haczyk np. twardy pellet czasem kulki. Można też założyć ziarna np. kukurydzę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolandGameTv00 zawaa1 Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 6 minut temu, wind napisał: Dokładnie tak, po to jest ta gumka aby umieścić w pobliżu przynętę, której nie da się założyć na haczyk np. twardy pellet czasem kulki. Można też założyć ziarna np. kukurydzę. Super,dziękuję za szybką odpowiedź,koszyczek i inne podzespoły nie mają nic do tego ? by coś kolidowało ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Bardziej na miejscu byłby koszyk do tzw. metody, ale od biedy i taki zestaw powinien zadziałać. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts