PolandGameTv00 zawaa1 Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Witam serdecznie mam pytanie odnośnie tego zestawu (tj - rurka antyspl.,koszyczek 15g,przypon,krętlik ,oraz haczyk do metody z tą gumką okrągłą na końcu,) Chodzi o to ,czy na tą gumkę o której mowa mogę zalozyc pelet ? ,kukurydzę ? Będzie coś z tego ? Proszę o szybką odpowiedź . Bardzo bym poprosił o pomoc jak tym łowić ,jestem nowy w wędkowaniu ,wolę się podpytać kogoś bardziej obeznanego Czekam na odpowiedzi ;p ! Edytowane 28 Lutego 2019 przez PolandGameTv00 zawaa1
wind Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2019 Dokładnie tak, po to jest ta gumka aby umieścić w pobliżu przynętę, której nie da się założyć na haczyk np. twardy pellet czasem kulki. Można też założyć ziarna np. kukurydzę. 1
PolandGameTv00 zawaa1 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2019 6 minut temu, wind napisał: Dokładnie tak, po to jest ta gumka aby umieścić w pobliżu przynętę, której nie da się założyć na haczyk np. twardy pellet czasem kulki. Można też założyć ziarna np. kukurydzę. Super,dziękuję za szybką odpowiedź,koszyczek i inne podzespoły nie mają nic do tego ? by coś kolidowało ?
wind Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2019 Bardziej na miejscu byłby koszyk do tzw. metody, ale od biedy i taki zestaw powinien zadziałać.
Rekomendowane odpowiedzi